Finally! End Semester 2 Degree! | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Finally! End Semester 2 Degree!


 infinite, infinite myungsoo, and infinite sungkyu image
Assalamualaikum ^_^

Finally arrien is back! hahaha Alhamdulillah dah habis sudah sem2 degree.. tinggal 6 sem lagi to go! fighting! and harap dapat result yang baik untuk final exam sem 2 ni. Hari tu time sem1 tak dapat dekan, but still alhamdulillah atas 3.0 :D so sem ni harap-harap dapat dekan. But susah sebenarnya sem ni tapi takpelah, dah usaha so berdoa and tawakal jelah kan, betul tak? hehehe

Kali ni arrien cuti sem selama 2 bulan! first time dapat cuti sem lama! seriusly. Time asasi dulu cuti 3minggu je. Time asasi dulu dah la study week pun takde cuti pertengahan sem pun takde. memang laju gila time asasi dulu. Masuk, belajar 12minggu, lepas tu terus final selama 3minggu. fuhh.. hahaha time degree sem1 haritu pulak masuk dah time pertengahan sem sebab kami bekas budak-budak asasi, belajar 3 bulan jelah (sepatutnya 6bulan) lepas tu final, memang susah lah nak dapat dekan kan..hahaha dan cutinya pun just 1month. now sem2 cuti 2bulan! yeay!!! Tapi kan sem 3 nanti cuti tak sampai satu bulan T_T idk why.. and kuis ni for ur information, cuti dia selang seli, sem ni panjang sem depan pendeklah cutinya.. tak apa-apa kan >_> opsss XD

Btw 2bulan cuti ni cadangnya nak kerja, but hari ni dah isnin still tak pergi cari kerja, bukan taknak pergi but takde pengangkutan nak pergi, rumah dah la dekat kampung, pekannya pulak Taiping dan nak pergi 30minit kalau naik kereta. Bas dekat kampung susah nak dapat oiiii.. hahaha duduk bangi best kalau nak kerja, sebab ada banyak butik! pergi mintak kerja insyaallah dapat. but kat kampung :( Janganlah mereput 2bulan dekat rumah ni ><

1 ulasan:

Mazni Munawar berkata...

kita pun tgh cuti sem, 5 bulan
mmng kena cari kerjalah nampaknya huhu

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani