Jemput tengok MV cover UNIC - Hitam Putih by us! ^_^ | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Jemput tengok MV cover UNIC - Hitam Putih by us! ^_^


Assalamualaikum :)

Dapat update malam ni sebab arrien ada dekat rumah coz balik sempena cuti Thaipusam dan esok jumaat takde kelas! hahaha so saja je post entry ni, sebab utama adalah nak promote video assigment dari group arrien. hahaha So jemput tengok ye semua. Edit by arrien taau video tu, cer tengok ada bakat sebagai pengedit video tak? haha rakam pun mostly arrien yang rakam, so dah boleh jadi produser kot? XD 



Tengolah ye video atas tu, kalau gelak cover tau sebab rasanya mungkin anda akan ketawa. hahaha Lepas tengok nanti sudi-sudilah komen ye ^_-

wassalam ^_^


Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani