Dah dapat Kad ATM Maybank yang baru! ^^ | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Dah dapat Kad ATM Maybank yang baru! ^^


Assalamualaikum :)

Yeay 2 hari lepas arrien dah dapat kad atm maybank arrien yang baru! Arrien tukar online, sebab dah 2kali pergi maybank sebelum ni but orang yang dekat maybank kata, kena tunggu 2 jam kalau nak buat. Fuhh punyalah lama. Lepas fedup 2 kali pegi sana, last ambil keputusan tukar online je, senang. tak sampai 10 minit.hehehe dan nasib baik, betul2 dua minggu card sampai. TADA:


Mydebit tu tertutup dengan notice tu pulak. hehehe ha so korang dah tukar kad korang? kalau belum, tukar saja online. Senang je hikh  XD active kan card pun boleh online, insyaallah nanti arrien buat tutorial bg siapa yang belum tukar ^_-


4 ulasan:

Unni Anje berkata...

unni tak tukar2 lagi kad bank ni

ILA shafila berkata...

2 minggu ye. Dah lupa bila apply nya.
Sayang la pulak kad maybank yg hitam kuning ni.

Arrien::@man!:: berkata...

@Unni Anje hehe takpe ada masa lagi.. nak lagi senang tukar je online ^^

Arrien::@man!:: berkata...

@ILA shafila yups, 2 minggu je saya punya smpai,..hehehe

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani