Baru Tahu widget Ask.fm tak boleh guna T_T | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Baru Tahu widget Ask.fm tak boleh guna T_T


[Click picture to ask me]

Assalamualaikum :)

Kan dah lama tak bukak blog, cuti sem kali ni je yang aktif sikit dekat blog kalau tak berhabuk je, hahaha dan sudah semestinya dah lama juga arrien tak bukak dan aktif dekat ask.fm. Arrien ada buat page khas untuk orang tanya apa-apa soalan dekat arrien melalui ask.fm wedget dan tadi saja bukak page ask.fm dan godek-godek tengok setting untuk widget ask.fm dah takde. Bukak page khas yang arrien letak widget ask.fm, jadi macam ni:



Yang gambar kucing sedih tu, ha macam tulah sedihnya arrien bila dapat tahu ask.fm widget dah takde LOL XD kenapa ek? aduh ask.fm ni, elok-elok blogger boleh letak kotak ask.fm dekat blog langsung tak boleh letak, tak best lah macam ni sebab arrien bukan rajin sangat nak bukak cbox hahaha


1 ulasan:

ANIS NABILAH berkata...

anis pun dah lama sangat tak aktif ask.fm tu

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani