" Infinite Lovelyz "

ABOUTENTRYASK.FMTUTOSKINARTWORKFOLLOW







I'm Comeback!!..? :D


Never leave me in a craft store
Assalamualaikum :)
After a long time.. haha alhamdulillah.. akhirnya dapat juga kembali ke blog nie :D Rindu sangat2..haha apa khabar semua?? alhamdulillah harap2 sihat-sihatn semuanya yea. 
sebenarnya tak tahu nak update apa since dah lama tak update blog ni, nie pun baru balik dari bercuti dengan kawan-kawan lepas spm. huhu rindunya diaorang *baru petang tadi balik bercuti bersama,haha* . Exam? Alhamdulillah lah.. but ada lah jugak rasa macam frust sebab KBAT!! TT__TT SPM candidates mesti sangat memahami. kamilah (batch 97) mangsa jabatan pelajaran LOL :D and now baru rasa nikmat enjoy 'sekejap' sebab dapat lah pergi bercuti dengan kawan-kawan. lepas ni tak tahu nak buat apa lagi, cadang nak kerja. maybe kerja secara on9 je.huhu but tak tahu nak kerja ap. Ada sesiapa perlukan dropship sekarang? meh PM arrien.. hee XD 
okelah, nak tulis panjang-panjang sekarang nie memang tak boleh. kena 'asah' bagi tajam dulu idea2 nak tulis dalam blog nie, sekarang nie memang tumpul gile,keke 
oke lah Selamat bercuti kepada semua :)
P/s: nak tengok gambar 'percutian' arrien dengan kekawan bolehla tengok di instagram arrien [@iena_inspirit97] haha cewah.. kelas kau jah XD

 
Copyright © .2011-2015.All Right Reserved by Arrien Amani