" Infinite Lovelyz "

ABOUTENTRYASK.FMTUTOSKINARTWORKFOLLOW







I want trading Dongwoo pc! but..


Myungsoo
babe! This too cute, pabo ><
Assalamualaikum :)
Yeah!! i'm really happy now bcoz I was received my albums :D First time buying Infinite album ^_^ ahak..
But I was get 3 dongwoo pc from 5 pc i get :( I want myungsoo pc too T.T... p/s : I'm didn't sad bcoz I didn't like dongwoo or what, but I'm sad bcoz i'm didn't get my bias pc. I love all Infinite member oke ;)

tumblr_n6uallKAI51r7r0c9o1_500.gif (500×226)
[haha my feeling was like Hoya when i'm open the album & see the most pc i get was dongwoo. I'm was like "myungsoo!! where myungsoo, where???!! TT__TT" ]
Anyway I want to trading the pc, but not now but after SPM ~ I'm know this nonsense but I'm just try =_= So anybody here want trade pc with me? I'm want L & Hoya. *only can trade with dongwoo pc* If you want trade pc with me, make sure ur keep your pc properly and safely start now bcoz my pc is new and arrien jenis orang yang sangat cermat & sangat menjaga barang. So arrien tak nak nanty bila dah trade, arrien get pc yang dah rosak but arrien bagi yang still elok. Ini tidak adil kan? hehe :D So sesiapa yang nak trade, please keep your pc & contact me after i'm done with spm LOL but done warry bcoz I'm will post again about this after SPM XD So bye, see you again after SPM ^_^

P/s : Who ever bought an album Paradise? does it is usually able 2 pc? -_- coz I'm get 2 pc i one album!!
P/s again LOL : Who's can read hangul & know the meaning? Please tell me what is written on the PC because I can read hangul but I didn't kwon what it mean =_=

OT7 | via Tumblr
Bye see you all again after SPM ^_^
SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK :)


Infinite Last Romeo Giveaway by Fiqa Nsz.


Infinite Last Romeo Giveaway by Fiqa Nsz

KLIK BANNER untuk menyertai giveaway ini!

Special Thanks to:

Para sponsor giveaway ini iaitu Mr. Cupid, Anis Nadzirah, NARA Kpop Online Shop, Karimah Zulkafali, Aliatul Aiman dan Keyranazleen. Giveaway ini dianjurkan oleh Fiqa Nsz

Jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album],
Cabutan bertuah pula mencari seramai 16 pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Infinite special limited edition badges, Infinite badge, Notebook, Infinite Key Holder dan topup!

Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

Kpop Giveaway by Syaniz.


Click Banner to join ^_-
Kpop Group yg arrien minat :
INFINITE
My ultimate bias :
Infinite - L (Kim Myungsoo)

Happy INFINITE 4th Innaversary !


Assalamualaikum :D

First in all, sorry for the 'buruk' poster bcoz my talent was lost after a long period not 'polish' -_-"
Yeah!! today is Infinite 4th anniversary :) So proud to be INSPIRIT ^_^ I'm so happy today, tidak percaya baha ia sudah 4 tahun Infinite debut! and #4YearsWithInfinite trend no.1 in Malaysia trend yesterday & today :D
This is the second year i'm celebrate their anniversary in 2 years I being INSPIRIT. Tahun lepas rasanya ada celebrate but lupa LOL but rasanya memang macam ada raikan tahun lepas. haha maybe time tu busy so tak raikan semeriah ni kowt :P
Jom arrien cerita serba sedikit macam mana arrien boleh 'jatuh cinta' dekat 7 budak lelaki nie XD *walaupun rasanya dah banyak kali cerita* ahak!
Untitled
Start fall in love with them around years 2012 denagn MV nothing over diaorang. But ketika itu arrien masih lagi fandom coz sebelum diaorang arrien telah minat B1A4, Boysfriend, U-kiss, and diaorang. But start minat diaorang, group-gruop tu semuanya telah hilang dari my mind. haha only them i like but belum sayang mereka lagi hanya suka time tu. And start lah tengok perform2 diaorang and show-show diaorang. Nampaknya bertambah minat diaorang. haha Kemudian masuk era Man In love and I'm fall in love with them. Tada!! haha. Maka mulalah arrien menjadi hardie Inspirit. Start buying their stuff, start vote them in music shart and so on. But exo telah muncul dalam hidup arrien pada wolf and menyebabkan 'cinta' arrien terpaksa bahagi dua. But menjadi fan exo tak lama. Arrien start kurang minat diaorang hujung tahun lepas kerana sikap peminat exo tu sendiri and now i'm not exostan anymore. p/s: miean exo fan :) dan sekarang nie, arrien ialah Inspirit sepenuh masa LOL
and now, i'm only stan this group and forever will stan them until i'm naver being a k-popper anymore (?) haha *hope you know what i mean :)*
(100+) infinite | Tumblr
Dan semalam, semua member mengupdate twitter mereka kecuali SungYeol. dan L & dongwoo tidak akan mengupdate twitter diaorang kerana diaorang maybe terlupa password LOL haha
Embedded image permalink
Tepat pukul 12 KST time, member yang pertama update ialah hoya yang hanya update satu baris ayat dengan 'macho' nya, kononnya lah. haha kemuadia woohyun yang maybe terlebih emotional malam tu,haha dah la update 2 tweet and dua2 ayat macam 'poyos' gitu. Kemudia3x!! Leader Gyu!!! dia buat kejutan kepada inspirit chingu dia dengan mengupdate gambar zaman kanak2 nya. HAHA comel tak tipu.
Embedded image permalink
haha, suka ..suka..suka..sangat gambar nie! comel kowt. :D
Embedded image permalink
Jelez dengan kakak gyu, nak cubit pipi tembam tu jugak XD
Embedded image permalink
Selamanya tidak berubah. haha sebijik dengan muka dia yang sekarang nie bila dia terkejut LOL
Embedded image permalink
and tweet dia yang last untuk malam semalam. haha so cute chubby baby :D
dan last sekali member yang tweet semalam, maknae sungjong dengan gambarnya yang 'manly' tu. kekeke
haha i'm so happy last night. 
haha, oke that all, i need to stop now bcoz need to go to tuition :D To Infinite oppa, Congratulations for 4th anniversary ^_^ I love you all forever :) because you're my INFINITE :')
Untitled | via Tumblr

p/s : update [INFINITE 4th anniversary selfcamera for Inspirit all around the world]



Kena Tag? : The Liebster Award by Eff (?)


infinite ∞ | via Tumblr
Assalamualaikum :)
Actually petang nie sepatutnya ada di tuisyen but disebabkan hujan & my mom tak berani nak hantar & my dad pulak takde so.. enjoy lah..hehe astarfirullahalazim :D Dan alang2 lama tak update blog dengan entry, sebelum nie hanya entry GA so arrien gunakan tagged question dari adik Syakirah sebagai entry kali nie LOL.
Let's start :)
Question;
1. What is your name?
Name?? real name or nickname? hehe Just know me as Arrien Amani okey :)
2. Name your bestfriends. Write what you guys want to say to them.
Khary, Yaya & umai. I want to say, let's keep this friendship until Jannah, Insyaallah :)
3. Do you like k-pop? why? if not, what do you like & why?
Yes, i'm like k-pop, bcoz.. urm i'm don't know! it's just like jatuh cinta pada pandangan pertama LOL
4. You have crush? Do you dare to write his name here? keke
Yes! and i'm dare. It not just a persone but 7 boys :D I'will write their name at here!
Kim Sung Kyu, Jang Dong Woo, Nam Woohyun, Lee HoWon, Lee Sung Yeol, Kim Myung Soo, & Lee Sung Jong :D
5. If you have a chance to meet your fav artiste, what would you do?
I will get their sign & take a picture with them!! XD
6. Do you like to watch korean variety shows?
Yes!, of course. I like very much RM and all variety shows that have INFINITE as their guests :)
7. What do you think of my blog? Can give me some advices?
It's nice & cute. :) just need to enlarge font size on sidebar bcoz it's too small :)
8. State 2 of your big wishes.
One, I want go to Makkah with my family and second I want go to korea :D
9. Your Favourite things?
urm.. My CD & photobook collection & all valuable items, keke
10. What your ideal type? 
A man of good morals, faith & can guide me to ALLAH's heaven :)
11. Do you love your school? Why?
yes, because that is where I am seeking knowledge and acquiring knowledge ^_^

And last, 
Tina's place. | via Tumblr
To my pabo oppa, please take care of your self dear. Don't smile if you're actually sick bcoz make my heart hurt. Get a rest well Namu and always be a INFINITE's Greasy. Saranghae :')

 
Copyright © .2011-2015.All Right Reserved by Arrien Amani