" Infinite Lovelyz "

ABOUTENTRYASK.FMTUTOSKINARTWORKFOLLOW







Fantastic Giveaway By Syaza



Fantastic Giveaway By Syaza

Due date : 22 Mac 2014

Banyak Hadiah Menarik Menanti Anda !

Top Refferal (1 pemenang)

1 Blouse

1 Novel "Gadis Berniqab"

1 Shawl from Madinah
1 set produk kecantikan bernilai RM 40
1 helai shawl ( 2 ton )
1 Army T-shirt Nerd
Poskad Korea + blogger card mini calendar + topup RM5

Top Refferal Kpopper ( 1 pemenang )

1 Peplum Blouse
1 set Exo December Fridge Magnet
1 Baju Infinite + 1 random button Exo
1 EXO Lay The Celebrity Poster
1 EXO Kai The Celebrity Poster
1 Army T-shirt Nerd
Poskad Korea + blogger card mini calendar + topup RM5

Random

Skirt x 2
T-shirt Running Man x 1

Smurf Shoes Hp Plug x 1

Bantal berharga RM 50 x 1

Tudung bawal x 1
Tudung Bawal Plain x 1

Glitter Shawl x 1

1 Cathy Doll + 1 Compact Powder
Heartshape Stick x 1

Mustache Stick x 2
Cute Keychain x 2
Keychan Bear x 2
1 Hairclip + 1 Brooch x 2
4 bookmark + 2 brooch x 2
Topup RM 5 x 1

Topup RM 10 x 1
Baucer diskaun 10% x 5
Baucer diskaun RM 3 x 5
Transparent Header x 2

Poskad Korea + blogger card mini calendar + topup RM5 x 1




*************************************************************

Review Khas Elvee Exclusive Closet

Elvee Exclusive Closet menjual pelbagai jenis pakaian yang sangat cantik dan membuatkan anda sentiasa tampak
bergaya . Harga pakaian yang dijual semuanya amat berpatutan . Antara salah satu koleksi Elvee Exclusive Closet
ialah Princess Maxi Dress . Ala-ala princess gitu :)

Photo

Berminat ? Lekas hubungi Elvee Exclusive Closet di Facebook .

*************************************************************

Butiran Diri Saya

Nama Fb : https://www.facebook.com/sabrinaiena
Nama Twitter : https://twitter.com/iena_myungsoo97
Nama Instagram : -

Syarat Longgar :

Link share gambar ElveeCraft : -
Link Join Giveaway Luhan Wife : http://arrienlove.blogspot.com/2014/02/first-giveaway-in-2014-by-luhanswife.html
Username WhoAA : -

Kalau korang tak buat syarat longgar tu pun takpe :)


New Look but not really new look! ~_~"


kawaii
Assalamualaikum :)
Yehet! finally dapat juga tukar skin >< but seperti yang dikatakan di tajuk, New look but bot really new look ! oh?? haha nampak macam baru kan blog arrien sekarang *eh ye ke!? ~~"* but sebenarnya banyak lagi yang arrien tak tukar. Arrien still biarkan code-code yang sebelum nie. Bukannya apa, tukar skin nie pun sebab nak lepaskan gian.. haha lame rasanya tak tukar skin, tu yang tukar but hanya tukar yang main sahaja iaitu navigation & sidebar title & top button, yang lain semuanya same ;) Sekarang buzy sangat tu yang malas nak tukar semua, nie pun keje sekolah tak siapkan lagi coz edit blog nie. Isnin pulak ada test kimia,buku tak baca lagi. hye blog! kau punya pasal la aku tak siap kerja!! LOL ;D
Skin kali nie arrien buat tema natural coz semenjak dua nie arrien stress dengan sekolah and that why tergerak hati nak rdit skin tema natural konon nye untuk dapat menenangkan jiwa, ahak >< bagi yang baru jer tersampai ke blog arrien & terbaca post nie *eh ada ke yang nak lawat blog arrien?? k, abaikan >_>* and tak tahu skin arrien yang sebelum nie,meh sini arrien tunjuk :D
But nie bukan skin arrien sebelum yang sekarang nie, tapi hampir sama just berbeza pada header & sidebar title coz skin sebelum nie lupa nak printscreen, nasib baik gambar skin yang hampir sama ada :D hehe
Okelah anyway doakan arrien mudah belajar & jawab exam yea coz semenjak dua nie arrien rasa stress sangat. urm memang letih betul F5 nie. Anyway sampai sini dulu entry arrien,arrien nak pergi siapkan kerja tuisyen coz petang nie tuisyen, huhu ;D Wassalam ^_-

Please like this picture, {HERE} & [HERE} TQvm ^_^

Giveaway 2014 by Farah.


Assalamualaikum :)
Jom join GA nie ! Click banner to join ;D
Due Date : 1/4/2014

Please, I need your help!. Please Like this picture > {Like Here} & {Here}
I'm Thanks to you :)
You help me, Allah will help you back. Insyaallah ^_^

First Giveaway in 2014 by Luhan'sWife.


click banner untuk join

First Giveaway in 2014 yang dianjurkan oleh Miaae Dorra yang menawarkan hadiah hadiah menarik menanti anda. Pemilihan pemenang berdasarkan Top referral dan Random.org. Jadi, mari ramai ramai memeriahkan First Giveaway in 2014 ini.

Please, I need your help!. Please Like this picture > {Like Here} & {Here}
I'm Thanks to you :)
You help me, Allah will help you back. Insyaallah ^_^

Contents EXO Liking Picture!


Assalamualaikum :)
Jom join contents nie exotics! Banyak hadiah menarik untuk dimenangi :D Click banner to join ^_-
Nama FB : Nor Sabrina
Link FB : https://www.facebook.com/sabrinaiena 
Tag : Ellyjym

I Want EXO-M Postcard Giveaway!


Assalamualaikum ^_^
Exotics! jom join GA nie! Click banner to join :)
My bias in Exo-m is Luhan ^_-
 
Copyright © .2011-2015.All Right Reserved by Arrien Amani